FAST & FURIOUS


Vespa scooter

Wil je graag een Vespa scooter kopen? Dan hebben wij goed nieuws voor je, want bij ons worden diverse modellen aangeboden en daar kun je nu kennis mee maken.
De oude Vespa modellen


De Vespa LX (oude model) en Vespa Primavera van nu lijken erg veel op elkaar maar zijn toch net even iets anders. Zo zijn ze beide te herkennen aan de ronde koplamp welke ingebouwd is in het stuur. Rond de koplamp heeft de Primavera een chromen rand zitten en dat heeft de LX niet. De LX heeft in de zijbeplating onder het zadel drie ventilatiesleuven zitten terwijl dit bij de Primavera dicht is.

De Vespa LXV lijkt veel op de Vespa LX maar het grote verschil is het open stuur, een chromen rand rond de ronde en uitstekende koplamp en een klein windscherm. Ook het vooraanzicht van deze scooter is net even anders.

De Vespa S is opgevolgd door de Vespa Sprint welke je meteen herkend aan de vierkante koplamp welke rondom met een chromen rand is afgewerkt. De rest van de scooter is gelijk aan het Primavera model. Ook qua motorblok zijn ze hetzelfde.

Primavera S erbij gekomen


Eerder kon je al de Vespa Sprint S kopen, de sportieve versie van de Sprint. Nu is er ook een Primavera S bijgekomen. Deze scooter heeft mat rode lak en een zwart zadel. Net zoals alle nieuwe modellen is deze scooter ook voorzien van een 4-takt injectie motorblok welke over 3 kleppen beschikt. Dit staat garant voor een extra laag brandstofverbruik, meer vermogen bij lage toeren, en snel starten onder alle omstandigheden.Ongekend veel accessoires verkrijgbaar

Voor een Vespa scooter kun je bijzonder veel accessoires kopen. Hierdoor kun je de scooter geheel naar eigen wens samenstellen. In onze online configurator kies je alle opties gemakkelijk uit en wij monteren ze gratis voor je. Je betaalt dan alleen voor de onderdelen. Veel gekozen opties zijn een windscherm, een voordrager, een achterdrager, andere verlichting kapjes, white wall banden, een alarmsysteem, en zelfs opvoeren behoort tot de opties. Een anti diefstal contactslot, een valbeugelset, een topkoffer, of andere sierstrips zijn natuurlijk ook mogelijk. De mogelijkheden zijn ongekend! Uiteraard kosten opties geld, maar wanneer je gebruik maakt van onze scooter lease dan betaal je deze per maand en vallen de kosten reuze mee.


Een heerlijke scooter om op te rijden

Wist je dat Vespa al een duidelijke missie had bij het ontwerp van hun allereerste scooter? Piaggio (de fabrikant) vond het namelijk heel belangrijk dat een scooter heel comfortabel moest zijn en lekker moest rijden. Het heeft even geduurd voordat het eerste model op de markt kwam want Piaggio was niet snel tevreden. Het ontwerp van hun eerste scooter is meerdere malen opnieuw op de tekentafel gekomen en werd door meerdere proefpersonen uitvoerig getest totdat hij aan alle wensen voldeed.

Comments